Aktualitások

 

MAYBACH

2022.01.07

Ritka és értékes anyagokból kézzel készített luxus szemüvegkollekció, amely a márka legendás arculatát tükrözi, a siker és a teljesítmény szimbóluma.

Napjaink szerves részét képezi a digitális eszközök használata, tulajdonképpen ezen kijelzők jelen vannak minden ember életében. Hétköznapjaink elengedhetetlen kellékei az okostelefon, GPS, tablet vagy épp a munkahelyen használt PC.

Manapság a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt a szemünk folyamatosan ki van téve a kékfény káros tartományának. Ha Ön is napi több, mint 3-4 órát ül a számítógép előtt, használja a telefonját, tabletjét és azt érzi, hogy rendkívül elfárad a szeme, akkor Önnek javasoljuk a Novacel Blue Clear UV molekuláris káros...

Válasszon egyet a kifinomult stílusú Jimmy Choo szemüvegek közül! A divattervező minden erőfeszítést megtett, hogy lehengerlő stílusú, a szokványostól eltérő darabokat hozzon létre. Ezek a szemüvegek el fogják nyerni tetszését, ha a csillogó eleganciát kedveli. Bővebb információért kattintson a képre!..