Aktualitások

 

MAYBACH

2022.01.07

Ritka és értékes anyagokból kézzel készített luxus szemüvegkollekció, amely a márka legendás arculatát tükrözi, a siker és a teljesítmény szimbóluma.

Napjaink szerves részét képezi a digitális eszközök használata, tulajdonképpen ezen kijelzők jelen vannak minden ember életében. Hétköznapjaink elengedhetetlen kellékei az okostelefon, GPS, tablet vagy épp a munkahelyen használt PC.

Manapság a rengeteg elektronikai eszköz használata miatt a szemünk folyamatosan ki van téve a kékfény káros tartományának. Ha Ön is napi több, mint 3-4 órát ül a számítógép előtt, használja a telefonját, tabletjét és azt érzi, hogy rendkívül elfárad a szeme, akkor Önnek javasoljuk a Novacel Blue Clear UV molekuláris káros...

Emberek milliói szenvednek napi szinten jelentkező fejfájástól és egyre több fiatal és gyermek is jelez hasonló panaszokat. Sokan nem is sejtik, hogy e mögött a kellemetlen, életünket megnehezítő probléma mögött korrigálatlan látásprobléma, vagy éppen a nem megfelelő szemüveg áll. Bővebb információért kattintson a képre!..