Kontaktlencse illesztés és kontroll

Kontaktlencse illesztés során a szem elülső szegmensének alapos vizsgálata és részletes anamnézis után megállapításra kerül a kontaktlencse viselésre való alkalmasság. Az alkalmasság megállapításának része, a megfelelő könnytermelés és annak összetételének ellenőrzése. A választandó kontaktlencse paramétereinek meghatározásához forradalmian új hullámfront technológiával működő legmodernebb szemvizsgáló computer szolgál alapul, mely a kontaktlencse rendelésnél, egy domborzati térképet rajzol a szemről. Ilyenkor több mint, 6000 a mért, és több mint 100.000 az elemzett pontok száma.

Szolgáltatásunk magában foglalja a betanítást, melynek során megtanítjuk a lencsék megfelelő felhelyezését és eltávolítását, illetve a helyes használat szabályait. Továbbá rendszeres lencserendelés mellet, biztosítjuk a díjmentes kontroll vizsgálatokat.

Üzletünkben beszerezhetőek napi, havi kontaktlencsék akár raktárról is, illetve kontaktlencse ápolószerek, műkönnyek. Rendszeresen nálunk vásárlóknak lehetőséget biztosítunk, hogy kontaktlencséjét telefonon telefonon rendelje meg.